Caută
Close this search box.

VIDEO Alegeri prezidenţiale Republica Moldova. Ameninţare cu bomba la secţia de vot din Frankfurt

bomba

Situație tensionată la secția de votare din Frankfurt pe Main, unde sute de cetățeni moldoveni așteaptau să voteze, în după-amiaza zilei de astăzi. La poliție a fost primit un apel, prin care a fost anunțată o amenințare cu bomba.

Pentru că procesul se derula greu și erau informații că buletinele de vot nu vor ajunge pentru toți, oamenii au început să protesteze și sp scandeze „Vrem să votăm!”.

Reprezentanții Poliției au comunicat despre recepționarea unui apel telefonic, cu privire la plasarea unei bombe la secția de votare nr. 1/349 Frankfurt, potrivit agora.md.

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat serviciile specializate germane, pentru a efectua verificări și discuții suplimentare, au anunțat reprezentanții Comisiei Electorale Centrale. Funcționarii din cadrul biroului electoral au evaluat operativ situația.

Misiunile diplomatice ale Republicii Moldova din Italia și Germania au recomandat alegătorilor adunați la câteva secții de votare aglomerate să se deplaseze în regiuni învecinate, pentru a putea vota în turul doi de scrutin al alegerilor prezidențiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri