Caută
Close this search box.

„Este ţara noastră! Ar trebui să pleci!” Antrenorul lui Spartak Moscova este şocat de ce i s-a spus

spartak moscova

Antrenorul Domenico Tedesco, 35 de ani, a semnat în octombrie 2019 un contract, până în mai 2021, cu Spartak Moscova, dar acum vrea să plece cât mai repede.

Fostul manager de la Schalke 04 s-a confruntat cu o situaţie fără precedent în campionatul Rusiei şi nu e vorba despre reacţia vreunui suporter, ci a unui oficial de la o echipă adversă.

Tedesco, şocat de xenofobia din Rusia: „Este ţara noastră. Ar trebui să pleci”
Unul dintre antrenorii de pe banca echipei Sochi, Dmtri Borodin, i-a strigat că „Rusia este ţara noastră. Ar trebui să pleci”.

Situaţia l-a marcat pe fostul jucător care are dublă cetăţenie, italiană şi germană, spune DigiSport, şi l-a convins să nu-şi prelungească contractul cu echipa din Rusia.

„Sunt şocat! Cu toţii iubim fotbalul. Nici xenofobia, nici violenţa nu ar trebui să se regăsească în sport şi în societate”, a declarat Tedesco. Atacul verbal a fost recunoscut de Borodin, iar cazul este analizat de responsibili din fotbalul rus.

Din punct de vedere sportiv, Spartak nu stă deloc rău. Echipa este pe locul 2, la şase puncte de Zenit Sankt Petersburg, echipă care a învins-o recent cu 3-1. Anul trecut, Spartak s-a clasat pe locul 6.

Un alt motiv pentru care Tedesco vrea să plece este că declararea pandemiei de COVID-19 a dus şi la suspendarea zborurilor regulate între Rusia şi Uniunea Europeană. „Când am semnat contractul familia încă putea să vină la mine.

L-am anunţat pe proprietarul clubului că nu vreau să-mi prelungesc contractul. A fost cea mai grea decizie din viaţa mea”, a declarat Tedesco, citat de kicker.de.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri