Caută
Close this search box.

Prinţesa Lia spune că Prinţul Paul ar dori să ceară azil politic

prinţul paul

Când s-au dus să-l aresteze pe prințul Paul, joi, 17 decembrie, oamenii legii au dat doar de soția acestuia, Lia, care le-ar fi spus acestora că Paul a plecat în Portugalia. Prințesa Lia a ieșit ulterior în spațiu public și a declarat că soțul său e persecutat politic.

„Paul este și s-a considerat nevinovat. Vom folosi toate căile legale care ne stau la dispoziție pentru a demonstra acest lucru.

El nu a fugit din țară în urma condamnării, ci a plecat în Portugalia, unde a deschis un proces de succesiune (…)”, a spus prințesa Lia.

Pe 18 decembrie, Prințul Paul al României a fost pus pe lista persoanelor urmărite de Poliția Română, după ce nu a fost găsit acasă pentru aplicarea mandatului de arestare, condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare, în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa.

Verificările dispuse de președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ), Corina Alina Corbu, privind respectarea legii și regulamentelor, în legătură cu repartizarea aleatorie a dosarului Ferma Băneasa, în care au fost condamnați omul de afaceri Remus Truică, prințul Paul și avocatul Robert Mihăiță Roșu, au început luni.

Ulterior, se vor face verificări privind repartizarea aleatorie a dosarelor la toate secțiile ÎCCJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri