Caută
Close this search box.

Rată imensă de infectare în Hunedoara și ”risc epidemiologic de o gravitate maximă”

coronavirus

Autorităţile judeţene vorbesc despre o situaţie gravă. Și se pare că au dreptate.Localitatea Topliţa din judeţul Hunedoara a intrat marţi în carantină după ce rata de infectare a populaţiei a depăşit pragul de 27 persoane infectate la mia de locuitori.

Localitatea Topliţa din judeţul Hunedoara a intrat în carantină după ce numărul cazurilor de infectare a crescut foarte mult. Carantina este impusă timp de două săptămâni începând de marţi.

”Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă-Hunedoara, convocat de prefectul judeţului, Călin-Petru Marian, a decis să instituie începând cu data de 05 ianuarie 2021, pentru o perioadă de 14 zile, carantinarea zonală în localitatea Topliţa aparţinătoare comunei Topliţa judeţul Hunedoara. Măsura a fost luată în urma analizei situaţiei epidemiologice generată de coronavirusul SARS-CoV-2, având ca rezultat o incidenţă a cazurilor active de 27,32 la 1000 locuitori. Potrivit medicilor specialişti, riscul epidemiologic este de o gravitate maximă, în cazul în care nu se respectă măsurile legale în vigoare”, a anunţat Prefectura judeţului Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri