Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă dezvăluie că Marcel Ciolacu a plâns în sufrageria ei, la un ceai

viorica dăncilă

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, a anunțat luni că va lansa o carte-interviu în care va povesti lucruri din timpul perioadei de la Palatul Victoria, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea și cu actualii lideri ai PSD. Viorica Dăncilă a promis că în carte vor fi numeroase dezvăluiri despre politicieni.

În carte, Viorica Dăncilă povestește o scenă petrecută la ea acasă, unde Marcel Ciolacu i-a spus „cu lacrimi în ochi” că „îi pare foarte rău de ce s-a întâmplat”.

Este descris și momentul în care, după alegerile prezidențiale, acasă la Viorica Dăncilă a venit Marcel Ciolacu pentru a o convinge să demisioneze de la șefia PSD, urmând să primească în schimb un loc de parlamentar.

„M-a sunat și Ciolacu și mi-a spus că trebuie să vorbim. A venit la mine acasă, unde a jucat o piesa de teatru foarte proasta. S-a așezat pe canapea și mi-a spus cu lacrimi în ochi că îi pare foarte rău de tot ceea ce s-a întâmplat. I-am făcut și un ceai de fructe, pentru că părea foarte afectat”, descrie Viorica Dăncilă scena.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni seara, în cadrul unei emisiuni la TVR, că nu se teme de dezvăluirile anunțate de Viorica Dăncilă în cartea pe care a scris-o împreună cu jurnalista Marga Nițu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu se teme de dezvăluirile din cartea Vioricăi Dăncilă și a anunțat că își asumă trecutul partidului pe care îl conduce.

„Îi urez succes, mă tem pentru români de ce se întâmplă la guvernare Dezvăluri la ce? Întotdeauna au fost cărți, dezvăluiri, eu nu am făcut nimic de care să-mi fie rușine și îmi asum trecutul Partidului Social Democrat. Nu am mai vorbit cu doamna Dăncilă, dar presupun că putem avea o discuție”, a declarat Marcel Ciolacu, la TVR.

Un răspuns

  1. Numai un nesimtit arogant si uituc poate spune ca nimic din ce a facut nu l-ar putea rusina…Neghiobule…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri