Caută
Close this search box.

Coronavirus a fost produs în laborator, dezvăluie unul dintre cei mai apreciaţi oameni de ştiinţă din lume

Dr. Steven Quay, unul dintre cei mai bine cotați cercetători din lume, e de părere că sunt 99,8% șanse ca SARS-COV-2 să fie produs într-un laborator.

Dr.  Quay a realizat o cercetare amănunțită despre SARS-COV-2, virusul care ar proveni din natură, cel mai probabil de la o specie de lilieci din China. Studiul americanului contrazice această teorie.

SARS-COV-2 a fost realizat în laborator. Probabilitatea este de 99,8% ca virusul să fie scăpat din laborator, arată studiul cercetătorului, potrivit Yahoo Firance, citat de B1 TV.

„La fel ca mulți alții, sunt îngrijorat de ceea ce par a fi conflicte de interese semnificative între membrii echipei OMS și oamenii de știință și medicii din China și cât de mult acest lucru va împiedica o examinare imparțială a originii SARS-COV-2.

(…) Analizând doar dovezi științifice accesibile publicului despre SARS-COV-2 și folosind estimări extrem de conservatoare în analiza mea, concluzionez, totuși, că este dincolo de orice îndoială rezonabilă că SARS-COV-2 a scăpat din laborator”, a declarat Dr. Steven Quay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri