Caută
Close this search box.

Cîţu, despre dezvăluirile Recorder: Înseamnă că datele spun mai mult decât mi se spune

florin cîţu
Florin Cîţu a reacţionat la scandalul datelor despre vaccinare, făcute publice de ministrul Sănătății, dar şi la dezvăluirile Recorder.
„Din punctul meu de vedere nu e nici o problemă, datele sunt publicate, nu le-a scos nimeni de nicăieri. Problema e de interpretare, să nu fie interpretate greșit. Cei care le-au publicat au datoria să le explice!, a spus Cîţu.
 „Nu am fost consultat de ministrul Sănătății”, a explicat premierul, „înainte să publice datele, am aflat din presă, dar nu cred că este o problemă. Prim-ministrul a afirmat că se discută despre demiterea lui Vlad Voiculescu şi că evaluarea membrilor Cabinetului se face la şase luni de mandat.
„Eu am o relație foarte bună cu Vlad Voiculescu. I-am atras atenția că trebuie să ne concentrăm și pe pandemie, nu doar pe campania de vaccinare, care merge foarte bine. Am aflat și vreau să verific dacă este adevărat, că la Timișoara s-au redus paturile de la AȚI”, a spus şeful Guvernului.
Despre investigația Recorder, premierul a declarat:
Vedeți, trebuie să întrebați Ministerul Sănătății dacă are aceste informații. Înseamnă că datele respective spun mai mult decât mi se spune. Mie mi s-a spus că datele respective nu au informații confidențiale, ori informațiile acelea sunt mult mai mult. Trebuie să cereți informațiile la Ministerul Sănătății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri