Caută
Close this search box.

Două comune din Ilfov, încă 14 zile de carantină

carantină

Prefectura Ilfov anunţă, marţi seară, că măsura de carantinare zonală a fost prelungită cu 14 zile pentru două comunele ilfovene.

”Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară: – Hotărârea nr. 61 din 30.03.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Chiajna, cu satele aparţinătoare Chiajna, Dudu şi Roşu, judeţul Ilfov;

– Hotărârea nr. 62 din 30.03.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Cornetu, cu satele aparţinătoare Cornetu şi Buda, judeţul Ilfov. Propunerile au fost înaintate către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii”, a transmis, marţi seară, Prefectura Ilfov.

Sursa citată de News.ro a precizat că Raed Arafat a emis ordinele e carantinare, începând cu data de 30.03.2021, ora 22.00, pentru o perioadă de 14 zile, până la data de 13.04.2021, ora 22.00.

Potrivit autorităţilor, în Chiajna rata de infectare este de 11,39 la mie, în timp ce la Cornetu este de 8,42 la mie. 23 de localităţi din judeţul Ilfov sunt în caratină, incidenţa cumulată în judeţ ajungând, potrivit ultimelor date, la 9,12 la mie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri