Caută
Close this search box.

Glasgow Rangers visează cu ochii deschişi. Cu cât vor scoţienii să-l vândă pe Ianis Hagi

ianis hagi

Ianis Hagi ar putea să fie oul de aur, bun de vândut pentru echipa de pe Ibrox Park.

Publicația Ibrox Noise anunță că până la vară ar trebui acoperită o gaură de circa 30 de milioane de euro.

În ultima perioadă, Rangers a investit sume importante, iar pandemia a lovit clubul în plin. Liderul la zi din Scoția nu s-a mai putut baza pe banii din bilete, iar sumele încasate din Europa League nu sunt până acum considerabile.

Există zvonuri în Scoția, conform cărora clubul de pe Ibrox va trebui să facă un transfer important la vară. Fanii echipei au făcut o analiză a lotului, iar Ianis Hagi, Glen Kamara și Alfredo Morelos sunt considerați jucătorii cu cele mai mari șanse de a pleca la vară.

Iată ce scrie publicația Ibrox Noise despre Ianis Hagi:

„Numele este deja uriaș, iar jucătorul a fost foarte implicat în parcursul formidabil al echipei. Cumpărat pentru numai trei milioane de euro, Hagi este urmărit de multe echipe importante și mai are foarte mult potențial la bord.

Suntem siguri că Rangers ar putea să obțină o sumă importantă în schimbul său. Cât de mult? Ne gândim la circa 25 de milioane de euro”, se arată pe site-ul Ibrox Noise.

Rangers este lider în Scoția, cu 82 de puncte, obținute în 30 de etape! Celtic se află pe locul 2, cu 67 de puncte. În optimile Europa League, Rangers va da piept cu Slavia Praga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri