Caută
Close this search box.

Au apărut probleme cu reacţii adverse şi la vaccinul Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Mai mulți pacienți de la un centru de vaccinare din Carolina de Nord au suferit reacții adverse imediate, după vaccinarea cu Johnson & Johnson. Cu o zi mai devreme, 11 persoane au avut reacții adverse, la acelaşi vaccin, în Denver, acestea variind de la amețeli, până la greață.

Ambele centre de vaccinare s-au închis temporar.

„În acest moment, nu avem nici un motiv să credem că este ceva în neregulă cu vaccinul în sine”, a declarat dr. Shauna Gulley, director clinic la centrul de vaccinare Centura Health, conform CBS News. „Aceasta este o pauză temporară, ca să putem investiga în continuare cazurile”.

Vestea vine deoarece distribuția vaccinului Johnson & Johnson este de așteptat să scadă cu 85% săptămâna viitoare, parțial din cauza unei confuzii din fabricare.

Între timp, Vestul Mijlociu American este pe punctul de a recidiva. În ultima săptămână, spitalizările cu Covid-19 au crescut în medie cu 11%, în rândul adulților sub 50 de ani, comparativ cu săptămâna anterioară. Spitalizările au crescut cu 42%.

Statul cel mai afectat este Michigan, unde un medic a postat un motiv disperat. „Avem nevoie de ajutor”, a scris dr. Justin Dimick.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri