Caută
Close this search box.

China se pregăteşte de şase ani pentru al treilea război mondial, cu arme biologice

china

Nu ştim în acest moment, despre China, dacă este la originea pandemiei de coronavirus, dar ştim alte lucruri destul de relevante, din surse documentate.

Oamenii de știință chinezi s-au pregătit pentru un al treilea război mondial cu arme biologice și genetice, inclusiv coronavirus, în ultimii șase ani, potrivit unui document obținut de anchetatorii americani, scrie Daily Mail, via Ştirile ProTV.

Conform documentului, armele biologice vor fi „arma de bază pentru victorie” într-un astfel de conflict, chiar subliniind condițiile perfecte pentru a elibera o armă biologică și documentând impactul pe care l-ar avea asupra „sistemului medical al inamicului”.

Potrivit sursei citate, Beijingul a analizat potențialul militar al coronavirusurilor SARS încă din 2015 ca fiind ridicat, accentuând temerile asupra cauzei apariţiei pandemiei de Covid-19. Unii oficiali încă mai cred că virusul ar fi putut scăpa dintr-un laborator chinez.

Documentu,l realizat de oamenii de știință ai Armatei Populare de Eliberare și oficiali din domeniul Sănătății, arată că aceştia au examinat manipularea bolilor, pentru a produce arme „într-un mod nemaivăzut până acum”.

Surse guvernamentale spun că acest subiect „pune pe tapet îngrijorări majore” cu privire la intențiile celor apropiați președintelui chinez Xi Jinping, pe fondul temerilor tot mai mari cu privire la lipsa de reglementărilor asupra activităţii Chinei, în laboratoarele de cercetare.

Autorii documentului insistă că un al treilea război mondial „va fi biologic”, spre deosebire de primele două războaie, care au fost descrise drept chimic și, respectiv, nuclear.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri