Caută
Close this search box.

CNAS reia concursul pentru ocuparea a 35 de posturi de directori de Case județene

Casa Națională de Asigurări de Sănătate reia concursul pentru ocuparea a 35 de posturi de directori de Case județene de asigurări de sănătate precum și a CAS a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești, după ce la primul concurs, organizat luna aceasta, au promovat doar 5 din 33 de candidați, iar alți 21 s-au înscris, dar nu s-au mai prezentat la concurs.

Prima probă a concursului, cea scrisă, va avea loc pe 16 iunie, iar termenul limită de depunere a dosarelor este 4 iunie.

Doar 5 din 33 de candidați au promovat concursul organizat luna aceasta de Casa Națională de Asigurări de Sănătate pentru posturile de directori ai Caselor județene. Cele 5 Case județene de asigurări de sănătate unde posturile vacante de directori generali au fost ocupate în urma concursului organizat recent de Casa Națională de Asigurări de Sănătate sunt CAS Maramureș (Carmen Eleonora Prodan), CAS Iași (Gheorghe Radu Țibichi), CAS Cluj (Lucia Luminița Brustur Chirilă), CAS Tulcea (Eugenia Vasile) și CAS Bistrița Năsăud (Vilhelm Szekely).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri