Caută
Close this search box.

Procurorul de caz a dispus, în explozia de la Arad, expertize şi constatări criminalistice

atentatul de la Arad

Procurorul care conduce ancheta, în cazul asasinării omului de afaceri arădean Ioan Crişan, a schimbat încadrarea, din mor, în omor calificat, cu premeditare, şi a dispus efectuarea mai multor expertize şi constatări criminalistice, a anunţat Parchetul General.

”Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin. În cursul zilei de ieri, a fost finalizată cercetarea la faţa locului”, a transmis Parchetul General.

Sursa citată a precizat că procurorul de caz a dispus realizarea mai multor lucrări criminalistice (expertize şi constatări), din multiple specialităţi, raportat la natura complexă a aspectelor care sunt investigate.

”În cauză au fost audiate mai multe persoane, în continuare fiind efectuate activităţi de urmărire penală în ritm continuu şi susţinut.

În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiţie şi soluţionării cu celeritate a cauzei, au fost alocate importante resurse umane şi logistice de către Poliţia Română, care îşi desfăşoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică”, au mai precizat procurorii.

Omul de afaceri arădea Ioan Crişan a murit, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri