Caută
Close this search box.

VIDEO Academia Română a publicat „Umanismul pragmatic”, o carte de Dan Voiculescu

ppu-sl

Editura Academiei Române a lansat o carte scrisă de Dan Voiculescu, patronul Antena 3, informator al Securității, condamnat pentru corupție. Cartea a fost lansată în Biblioteca Academiei Române, evenimentul fiind relatat cu mare pompă la Antena 1.

„Un tratat despre oameni. Profesorul Dan Voiculescu elimină confruntările dintre stânga și dreapta și se concentrează pe două repere fundamentale: omul și clasa de mijloc”, a relatat Antena 1.

La lansarea lui Voiculescu, au fost prezenți pesediștii Daniel Zamfir și Gabriela Firea, precum și Teodor Meleșcanu.

„Domnul profesor Dan Voiculescu surrpinde încă o dată și ne surprinde plăcut, cu interesul și preocuparea domniei sale pentru tot ce înseamnă problematica în țara noastră. Essenţa vieții este și va fi omul”, a declarat Firea, pentru Antena 1.

Ion Prică, din partea Editurii Academiei Române, a ținut și el să-l laude pe Voiculescu:

„Personalitatea dânsului, profesor universitar, experiența dânsului de viață, cunoștințele, era persoană care putea să realizeze aceasta”.

“’Profesorul’ Dan Voiculescu – Felix pentru prietenii de la Secu – anunță cu bucurie că, la Biblioteca Academiei Române, a lansat ‘Tratatul Umanismului Pragmatic’, carte scoasă de Editura Academiei Române.

Da, ați citit corect: Dan Voiculescu este publicat la Editura Academiei și lansat la Biblioteca Academiei. Academia Română, instituție publică, finanțată cu circa 120 de milioane de euro de la buget, deși deține o avere uriașă, administrată complet netransparent.

De altfel, unul dintre cei care au șifonat din greu averea Academiei – a arendat suprafețe uriașe pe mai nimic – este chiar Dan Voiculescu. Cumplită rușine ca aberațiile şcolăreşti ale acestui impostor, condamnat pentru corupție și turnător dovedit prin sentință judecătorească definitivă, să fie asumate de Academia Română. Nerușinare.

Lipsă de respect. Firesc ar fi ca academicienii onorabili să protesteze. Deocamdată se aude doar o tăcere laşă, cine să supere Antena 3? Mă întreb cât de jos mai poate coborî această zisă academie”, a comentat jurnalistul Mircea Marian, pe Facebook, citat de AK24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri