Caută
Close this search box.

Alexandru Nazare: Nu știu dacă l-ar fi avantajat pe premierul Florin Cîțu să ies în mai multe conferințe

nazare

Liberalul Alexandru Nazare a declarat joi, pentru B1 TV, că nu-și prea poate explica decizia premierului de a-l demite din funcția de ministru al Finanțelor, de vreme ce chiar Florin Cîțu a lăudat de mai multe ori activitatea Ministerului.

„Dacă ne uităm la activitate, rezultate, cifre, conduita mea din Guvern, nu știu ce aspecte ar fi putut să-l deranjeze atât de tare”, a mai spus Nazare. Acesta a insistat că strategia sa de comunicare a fost una corectă, căci a evitat disputele și mereu a ieșit la declarații doar când chiar avea ceva de anunțat.

„În privința conferințelor de presă, nu știu dacă l-ar fi avantajat pe premier să ies în mai multe conferințe de presă”, a mai precizat Nazare.

„Eu mi-am făcut o strategie în care am ieșit de fiecare dată când aveam de punctat ceva. Nu a fost o strategie în care să participt la talk show-uri sau o strategie în care să intru în dispute.

Nu am intrat în nici o dispută în acest mandat, pentru că am înțeles să țin funcția de ministru de Finanțe în afara oricăror dispute.

Am comunicat de fiecare dată când a fost nevoie. Acum, în privința conferințelor de presă, nu știu dacă l-ar fi avantajat pe premier să ies în mai multe conferințe de presă. De altfel, premierul a comunicat foarte multe la nivel apreciativ despre reușitele noaste în Minister. La fiecare chestiune premierul a ieșit și a anunțat.

Strategia de comunicare pe care am avut-o pe suviectiele esențiale a fost eficientă pentru aceste 6 luni”, a declarat Alexandru Nazare, pentru B1 TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri