Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu şi Sorin Roşca Stănescu către PSD-işti: „Ieşiţi la drumul mare!”

codrin ştefănescu
Codrin Ștefănescu, cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea, îi îndeamnă zilnic pe pesediști să se răscoale și să îl răstoarne pe Marcel Ciolacu, din fruntea partidului. El a distribuit și un îndemn al lui Sorin Roșca Stănescu, care le cere pesediștilor „să iasă la drumul mare”.
SRS îi întreabă pe pesediști dacă este adevărat că l-au sunat pe Codrin Ștefănescu, pentru a-i da asigurări că sunt alături de Liviu Dragnea. „Este adevărat sau nu? Dacă e adevărat, de ce sunteți fătălăi? De ce toate asigurările voastre sunt doar telefonice? Hai, ieșiți la drumul mare”, i-a îndemnat Sorin Roșca Stănescu.
Îndemnul lui SRS a fost fistribuit apoi de Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook: „Bravo, Sorin Roșca Stănescu! Îți promit că și PSD-iștii se vor trezi!”.
„Cosmin Gușă a cerut arestarea lui Cîţu! Pentru 2 miliarde cheltuite cu cele 120 milioane de doze de vaccin! A cerut-o Cosmin, nu haştag noul PSD condus de Ciolacu!
Haştag Noul PSD nu mai are nici o legătură cu vechiul PSD. Ăsta nou e preocupat doar să pupe-n dos guvernul! Oricând, la orice oră și oricum i se poruncește!”, a mai scris ulterior Ștefănescu.
Codrin Ștefănescu a anunțat că numeroși pesediști sunt „cu arma la picior” și sunt gata să îl răstoarne pe Marcel Ciolacu, din fruntea partidului. Ștefănescu le cere acestora să treacă la acțiune.
„Vreau să transmit un mesaj! Eliberarea lui Liviu a creat multă emoție, așteptare speranță! Foarte mulți m-au sunat sau mi-au scris în sensul acesta! Unii au luat și poziție publică, bravo lor, oameni bravi pe care îi respect!
Dar sunteți și mulți cei care faceți asta pe șest. Parlamentari, primari, aleși locali ai PSD! Îmi spuneți că sunteți pregătiți, că stați cu ‘arma la picior’, că electoratul vostru face presiuni să deveniți mai curajoși! Atunci, fiți mai curajoși! Dați-mi, în primul rând mie, dovadă că nu sunteți speriați de gașca de securistoizi care a pus mâna pe partid!
Și au făcut-o profitând de lipsa voastră de reacție, de slugărnicia cu care i-ați pupat în fund, de spaima voastră de a nu ajunge pe mâna sistemului care-i coordonează! Apoi, vorbim! La treabă!”, a transmis Codrin Ștefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri