Caută
Close this search box.

Elena Udrea şi Elena Băsescu, la mare, la soare, pe plajă, în Mykonos

elena udrea

Elena Udrea, Elena Băsescu şi Ellie White au profitat de timpul liber şi au fugit să se relaxeze departe de ţară. Toate au ales aceeaşi destinaţie superbă, şi anume Grecia, unde s-au delectat cu mâncarea specifică, plajele curate şi marea turcoaz. Udrea a fost însoţită de iubit, Ellie de soţ şi copii, iar EBa se pare că n-a fost nici ea singurică.

Staţiunea Mamaia nu mai este preferata vedetelor în materie de vacanţe. Din cauza mai multor inconveniente – vremea instabilă, invazia de gărgăriţe, distanţa prea mare dintre şezlongurile de fiţe şi mare sau aglomeraţia de construcţii din zona de Nord a litoralului, turiştii aleg acum să plece din ţară.

Turcia, Grecia şi Egipt sunt destinaţii aflate în topul preferinţelor turiştilor şi iată că mai multe vedete de la noi au ales frumuseţea Greciei.

Elena Udrea (47 de ani) şi logodnicul ei, Adrian Alexandrov (37 de ani), ies prima oară din ţară anul acesta şi au preferat să se relaxeze pe insula bogătaşilor, mai precis în Mykonos.
Fotografiile postate îi arată mai fericiţi ca oricând semn că, în ciuda tuturor problemelor cu justiţia, au reuşit să fie un cuplu şi să se iubească.

Bronzaţi şi super asortaţi, aşa au ieşit fosta politiciană şi tatăl fetiţei sale la promenadă. El a îmbrăcat un tricou maro cu blugi şi papuci albi, iar Elena un top extrem de decoltat, cu fustă de blugi şi adidaşi albi, conform Click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri