Fata de 10 ani care a reclamat faptul că ar fi fost agresată de trei tineri a recunoscut în timpul audierilor faptul că a consimţit la întreţinerea de raporturi sexuale orale cu cinci adolescenţi într-o baie publică din zona centrală a oraşului, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Potrivit acestora, minora a recunoscut în faţa anchetatorilor şi a părinţilor faptul că, în urmă cu două săptămâni, a fost de acord să întreţină raporturi sexuale cu cei cinci tineri tineri cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, ea nefiind la prima faptă de acest fel.

Toţi cei cinci adolescenţi au fost identificaţi şi audiaţi, până la această oră nefiind dispuse măsuri de către anchetatori, au precizat sursele citate. De asemenea, fata a fost supusă unui examen medico-legal.

Poliţiştii din Ploieşti au deschis un dosar penal pentru viol, act sexual cu un minor, pornografie infantilă şi lovire sau alte violenţe, după ce o fetiţă de 10 ani i-a povestit tatălui ei că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu cinci tineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here