Caută
Close this search box.

Kelemen Hunor, criptic: ”Nu e bine să iei poziţia de ninja pe Facebook, că nu te ajută la nimic”

kelemen hunor

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, referindu-se la criza din coaliție, că ”nu e bine să iei poziția de ninja pe Facebook, că nu te ajută la nimic”.

Liderul UDMR crede că nu e bine niciodată să nu lași spațiu de manevră în discuții, iar moțiunea de cenzură pe care a anunțat-o USR PLUS, cu AUR, este ”o chestiune greșită”.

”Nu e bine să iei poziția de ninja pe Facebook, că nu te ajută la nimic”, a afirmat Kelemen Hunor, referindu-se la criza din coaliție.

Liderul UDMR face apel la partenerii de coaliție, să se oprească din declarațiile războinice.

”Ar trebui să se oprească partenerii noștri, toate părțile, din a face declarații războinice, că e în c în ce mai greu. Mai există un sfat, dar nu-mi permit să dau sfaturi. Niciodată nu e bine să împingi pe adversarul tău, pe partenerul tău – indiferent despre cine vorbim – și să nu lași niciun spațiu de manevră”, a mai afirmat Kelemen Hunor, citat de news.ro.

”În chestiunile de moțiune, de nemotiune, de discutat cu AUR, de discutat cu nu știu cine discuta USR-iștii nu cred că este prea mult de comentat. Este o chestiune greșită”, a adăugat președintele UDMR.

Coaliția s-a reunit de la ora 18.00, în încercarea de a rezolva criză generată de demiterea ministrului Justiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri