Caută
Close this search box.

Ionel Dancă, reacție critică la adresa colegilor liberali: Sunteți mândri sau vă este rușine de situația în care noul PNL a adus țara?

ionel dancă

Deputatul PNL Ionel Dancă critică decizia liberalilor care l-au votat pe Florin Cîțu la Congresul PNL, în urmă cu o săptămână.

Politicianul reiterează idea că voturile au fost controlate și că singurul care mai poate rezolva problemele cu care românii se confruntă în acest moment este Ludovic Orban.

„Dragi colegi, la nici o săptămână după Congresul PNL, sunteți mulțumiți de alegerea făcută?! Ce vă spun oamenii? Sunteți mândri sau vă este rușine de situația în care noul PNL a adus țara? Vă spun sincer, mie îmi este rușine cu noul PNL!
Știu, la Congres nu a fost o alegere liberă, mulți dintre voi, în discuțiile personale pe care le-am avut, mi-ați spus că așa trebuie, că așa s-a decis la nivel de filială și pentru că votul va fi controlat, nu puteți vota altfel.
V-am îndemnat să nu vă fie frică și să votați liber așa cum credeți pentru binele Partidului Național Liberal pentru că binele PNL este și binele României.
Din păcate, indiferent de alegerea făcută la Congres, libera sau la ordin, acum cu toții trebuie să răspundem în fața oamenilor pentru continuarea unei crize guvernamentale absurde, pentru lipsa de soluții în fața noului val al pandemiei, scăpat de sub control, pentru lipsa de implicare în susținerea sistemului sanitar in fața noului fenomen de supralicitare, pentru lipsa de soluții la criza economică generată de explozia prețurilor la energie, pentru abandonarea programelor de investiții locale promise pentru apă-canalizare, drumuri și gaze naturale…
În continuare, cred că Ludovic Orban este soluția pentru că are capacitatea de a reface rapid coaliția de guvernare și să redea Guvernului puterea și autoritatea de a face ceea ce așteaptă românii”, a scris politicianul pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri