Auchan reacționează după controalele ANPC în magazine.

Confirmăm faptul că reprezentanți ai ANPC au derulat astăzi (n.r.luni, 1 noiembrie) un control în câteva magazine. Autoritatea ne-a sesizat mai multe aspecte, diferite de la un magazin la altul, a căror remediere a fost dispusă imediat, fiind deja finalizată în cea mai mare măsură. Urmează să transmitem către OPC București, mâine dimineață, solicitările ce se impun în vederea redeschiderii către consumatori a zonelor supuse controlului din magazinele în cauză.

Toate magazinele noastre au sisteme de audit și control al calității, avem implementată respectarea standardelor ISO pentru managementul calității – fiecare hipermarket beneficiind și de un responsabil de calitate dedicat acestora – toate cu scopul de a răspunde cât mai bine prevederilor legale. De asemenea, magazinele noastre respectă măsurile pentru protecție sanitară împotriva Covid-19. Ne asigurăm clienții că vom crește și mai mult gradul de vigilență și control în această perioadă”, este comunicatul de presă transmis  de Auchan România către MagnaNews.

Verificările efectuate de echipe ale Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) din Regiunea Bucureşti-Ilfov în zonele alimentare ale magazinelor din marile lanţuri de hipermarketuri au continuat, astfel că luni, 1 noiembrie, au fost întreprinse controale referitoare la modul în care este respectată legislația la patru puncte de lucru din București ale Auchan România (magazinele Auchan Titan, Vitan, Militari şi Berceni), se arată în comunicatul ANPC.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here