Caută
Close this search box.

CTP, despre Cîțu: E fripturist. Enervează 95% dintre români înainte să deschidă gura

ctp

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre Florin Cîțu. „E laș, oportunist, fripturist și are probleme grave de caracter. Enervează 95% dintre români înainte să deschidă gura”, spune gazetarul despre liderul PNL.

CTP se arată dezamăgit de premierul demis, în ciuda faptului că la Revoluție și-a format o încredere în tineri, dar Cîțu, deși tânăr, are „este un politician rânced care are toate caracteristicile cutrelor bătrâne din politică”.

E laș, e oportunist, chiar fripturist, se șterge – unde ziceți dumneavoastră -, cu cuvântul dat, cu ce îi iese pe gură… adică toate caracteristicile cutrelor bătrâne din politică. Iată-le la acest om în care eu mi-am pus o oarecare speranță la un moment dat.

E altceva aici. Domnul Cîțu nu a făcut greșeli! Domnul Cîțu are probleme grave de caracter. Acesta este modul lui de comportament în clipa de față. Ieșirile astea… Eu cred că nici nu mai e nevoie să deschidă gura când iese la televizor. Domnul Cîțu reușește să enerveze 95 la sută dintre telespectatori înainte să deschidă gura.

Citește și: Lista posibilă a unui Guvern PNL-PSD

După părerea mea, cred că nu mai poate fi concurat decât de domnul Klaus Iohannis, la această iritare pe care o produce oamenilor”, îl descrie Cristian Tudor Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri