Caută
Close this search box.

S-a dezlănțuit iadul! Imagini cu furtuna violentă de la Istanbul, care a ucis patru oameni. VIDEO

O furtună incredibil de violentă a lovit, luni, Istanbulul. Autoritățile turce au anunțat că există cel puțin patru morți și peste19 răniți.

„Patru persoane, inclusiv un cetăţean străin, şi-au pierdut viaţa, iar 19 dintre concetăţenii noştri au fost răniţi, dintre care trei grav”, a transmis autoritățile din Istanbul într-un comunicat, citând un bilanţ întocmit de Agenţia guvernamentală pentru gestionarea dezastrelor naturale (Afad).

Peste 4 decese și 19 răniți

Agenţia turcă DHA a postat o filmare șocantă din momentul tragediei. În acest video se pot vedea două persoane la pământ sub rămăşiţele unei structuri care arată de parcă ar fi explodat, în cartierul Esenyurt din vestul oraşului Istanbul. Clădirea a fost distrusă, iar un copil într-un căruț a fost acoperit de cărămizi.

O femeie și-a dat ultima suflare după ce locuința ei a fost distrusă și o grindină a căzut peste ea, potrivit DHA.

Primarul oraşului Istanbul, Ekrem Imamoglu, a transmis condoleanţe victimelor și le-a transmis cetățenilor să fie atenți pentru a putea face față unor tragedii asemănătoare sau la catastrofe cauzate de vântul care a suflat cu viteze de până la 130 km/h.

În alte filmări, cameramanii au surprins tiruri răsturnate de vânt pe autostrăzile din Istanbul sau verande și case luate pe sus. În celelalte părți ale metropolei, rafalele au dărâmat un turn cu ceas și a răsturnat cel puțin trei TIR-uri, dintre care unul înmatriculat în județul Argeș. Șoferul român a fost rănit.

Zeci de acoperişuri (vezi foto) şi peste 200 de copaci au fost distruse de furtună, iar traficul maritim a fost oprit pe Bosfor, a anunţat Primăria din Istanbul.

Cinci avioane care veneau pe aeroportul din Istanbul au fost redirecţionate și nevoite să aterizeze în Ankara şi Izmir, potrivit hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri