Caută
Close this search box.

Medicii de la spitalul ars din Constanța, interdicţie de la vorbit cu presa și postat pe Facebook

Medicii Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța au fost anunțați printr-o notă internă semnată de conducere că nu mai au voie să discute cu presa sau să posteze pe rețelele de socializare informații cu privire la locul lor de muncă.

În document se menționează că în presă au apărut articole denigratoare, cu un conținut tendențios, la adresa spitalului, a managementului și a autorității publice locale care nu reflectă realitatea.

În același timp, se face referire la fișa postului în care scrie că angajații au obligația să respecte confidențialitatea în ceea ce privește locul de muncă.

Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Constanta: Medicilor li s-a interzis sa discute cu presa
Relațiile cu presa se susțin prin intermediul purtătorului de cuvânt, se mai precizează în nota internă.

Una dintre angajatele spitalului, doctorița Cora Mitroi-Maxim nu a ținut cont cererea conducerii și a anunțat-o chiar pe Facebook, într-o postare:

„Ieri, de Moș Nicolae, în loc să ni se dea și nouă niște vești bune, să ni se comunice, de exemplu, pe unde se mai află stadiul lucrărilor de reabilitare, angajații SCBI Cța nu au primit decât o informare seacă prin care, li se reamintește că sunt pasibili de sancțiuni disciplinare, dacă mai oferă informații in massmedia sau pe rețelele de socializare, despre orice aspect referitor la locul de muncă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri