Caută
Close this search box.

VIDEO Dragoș Riti, analiză sistemică la MagnaNews LIVE: Cum va arăta România în 2022

Dragoș Riti, facilitator prin metoda constelațiilor familiale si organizaționale, realizează la MagnaNews LIVE o analiză sistemică a imaginii României în 2022, așa cum o configurează evenimentele sociale și politice.

Dragoș Riti vorbește despre posibilitatea României de a traversa o posibilă criză economică, generată efectele economice ale pandemiei de coronavirus.

Pentru programări si detalii, telefonul la care răspunde Dragoș Riti este 0722 376 207.

”Constelațiile Familiale reprezinta o ușă deschisă reconcilierii cu moștenirea și trecutul nostru, reprezinta o cale de a pune în ordine lucrurile, o cale de vindecare a sufletului, o cale către eliberarea de suferință, o cale de acceptare a Sinelui, o cale de creștere si depășire a credințelor limitative. E important să te conectezi cu strămoșii tai, cu cei datorita cărora ești astăzi aici, care au contribuit fiecare cu putin sau cu mai mult la ceea ce ești astăzi”, explică trainerul și terapeutul Dragoș Riti.

Citește și: VIDEO Dragoș Riti, la MagnaNews LIVE: Cât am învățat din lecția transparenței

MagnaNews LIVE, emisiune moderată și realizată de jurnalista Rodica Sărmaș Furnea, aduce în spațiul public oameni capabili să livreze publicului modele și judecăți de valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri