Caută
Close this search box.

Mașină de lux furată din Cehia, găsită de polițiști într-o parcare din Sighetu Marmaţiei

Polițiștii de frontieră din Maramureș au găsit în Sighetu Marmaţiei un autoturism în valoare de 33.000 de euro, care figurează ca fiind semnalat furat din Cehia.

Oamenii legii au identificat, vineri, într-o parcare de pe o stradă din Sighetu Marmaţiei, un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Cehia. După verificările suplimentare a reieșit că mașina apare ca fiind furată din Cehia, alerta emisă de autorităţile din Cehia fiind din 23 ianuarie.

„În data de 4 februarie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei împreună cu colegii de la STPF Maramureş au declanşat o acţiune pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei pe linia traficului internaţional de autoturisme furate. Astfel, lucrătorii noştri au identificat într-o parcare de pe o stradă din localitatea Sighetu Marmaţiei un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Cehia”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

Autoturismul în cauză, în valoare de 165.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul STPF Maramureş, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri