Caută
Close this search box.

Victimele războiului din Ivano-Frankivsk au primit generatoare de curent de la Primăria Botoșani

32 de generatoare de curent electric, conserve, praf pentru copii și alte alimente au fost donate ucrainenilor din regiunea Ivano-Frankivsk de Primăria municipiului Botoșani.

Ajutoarele au fost predate victimelor războiului de primarul Cosmin Andrei, care s-a deplasat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret-Porubne.

Am un sentiment de mulţumire că am putut să ne implicăm şi să ne ajutam semenii atât de greu încercaţi. Mulţumesc şi agenţilor economici care s-au oferit să ne fie parteneri în această acţiune, care ne-au ajutat cu transportul acestor donaţii până la punctul vamal„, a scris primarul Cosmin Andrei, într-o postare pe rețelele de socializare.

Potrivit edilului Botoșaniului, donațiile au fost acordate în baza unei hotărâri a Consiliului Local prin care din fondul de rezervă bugetară a fost alocată suma de 300.000 de lei în vederea achiziţiei produselor de primă necesitate pentru ajutorarea colegilor ucraineni din cadrul proiectelor transfrontaliere pe care Primăria municipiului Botoşani le are în derulare, relatează Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri