PSD salută acordul partidelor din coaliţie cu privire la necesitatea unei intervenţii hotărâte din partea Guvernului pentru combaterea creşterii preţurilor la carburanţi.

În acest sens, PSD solicită ministrului Energiei Virgil Popescu să prezinte urgent în coaliţie propunerea de reglementare pentru realizarea acestui obiectiv, fie plafonare, fie altă soluţie identificată în acest sens.

Totodată, „PSD subliniază că orice întârziere a unei decizii din partea Executivului în această privinţă afectează grav atât economia naţională, cât şi puterea de cumpărare a cetăţenilor.

Din momentul în care Ministerul Energiei a primit sarcina de a prezenta o soluţie de legiferare, preţurile la carburanţi s-au majorat cu încă aproximativ 0,5 lei/litru. Aşadar, nu mai e timp de analize şi dezbateri!

E nevoie de acţiune! Guvernul trebuie să intervină urgent pentru a pune capăt acestor creşteri de preţuri”, mai arată comunicatul de presă al partidului, citat de News.ro.

Din perspectiva PSD, stabilirea unui preţ maximal la clientul final sau limitarea adaosului comercial pe tot lanţul comercial, de la producător la benzinărie sunt variante care ar trebui discutate de urgenţă în coaliţia de guvernare, conchide sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.