Caută
Close this search box.

Viktor Orban a asistat la meciul dintre FK Csikszereda şi reprezentativa U18 a Ungariei

viktor orban

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a asistat la meciul de fotbal dintre FK Csikszereda U18 şi reprezentativa U18 a Ungariei, organizat pentru a marca inaugurarea unei noi tribune, la stadionul echipei din Miercurea-Ciuc.

Potrivit fotografiilor postate pe pagina de Facebook a primarului din Mierurea-Ciuc, Korodi Attila, alături de premierul Ungariei, la eveniment au fost prezenţi vicepremierul României, Kelemen Hunor, ministrul Sportului, Eduard Novak, dar şi preşedintele Comisiei de Politică Externă a Parlamentului Ungariei, Nemeth Zsolt.

Pe pagina de Facebook a echipei din Miercurea-Ciuc s-a anunţat, în cursul zilei de sâmbătă, că meciul dintre FK Csíkszereda U18 şi Ungaria U18 va avea loc, „în ciuda zvonurilor” .

Într-o altă postare, suporterii au fost informaţi că toate biletele au fost vândute şi cine nu are bilet să nu meargă la stadion, mesajul fiind încheiat cu „Hai Ungaria, hai Ţinutul Secuiesc!”.

Înainte de începerea partidei, în dreptul celor două echipe aliniate în faţa tribunelor a fost adus steagul Ungariei, respectiv steagul secuiesc şi au fost intonate imnurile de stat ale României şi Ungariei, precum şi imnul secuiesc, conform Agerpres.

Viktor Orban a participat, în prima parte a zilei, la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad, unde a ţinut tradiţionalul său discurs, după care a venit la Miercurea-Ciuc pentru a lua parte la ceremonia de inaugurare a noii tribune a stadionului lui FK Csikszereda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri