Caută
Close this search box.

Aeroportul din Craiova le oferă o experienţă de neuitat italienilor ce au aterizat greşit la Craiova, în loc de Cracovia

aeroportul craiova

Aeroportul Internaţional Craiova scrie, într-o postare pe Facebook, că i-a contactat pe italienii care au aterizat din greşeală la Craiova, în loc de Cracovia, pentru a le transforma experienta în România într-una de neuitat. Vacanţa noastră merge foarte bine, descoperim o ţară frumoasă, a transmis turista Paola.

”Bine aţi venit la Cracovia, ah…Craiova. Aventura lui Massimo şi Paola a devenit cunoscută o dată cu aterizarea lor la Craiova în loc de…Cracovia. Cei doi pasageri au avut “norocul” să ajungă în capitala Băniei, deşi ei au decolat de la Bologna cu gândul să viziteze Cracovia, în Polonia”, precizează Aeroportul Craiova, pe Facebook, via News.ro.

Echipa Aeroportului International Craiova i-a contactat pentru a le transforma experienţa lor în Romania într-una de neuitat, arată instituţia, care prezintă şi o declaraţie a turistei. ”Oricum, vacanţa noastră merge foarte bine, descoperim o ţară frumoasă. Totul merge bine din fericire, am avut noroc că am ajuns aici, în frumoasa voastră Românie, pe care o descoperim încetul cu încetul”, a declarat Paola.

Presa italiană a scris că Un cuplu de italieni a plecat în vacanţă la Cracovia (Polonia), însă la sosire şi-a dat seama că a ajuns în România, la Craiova.

„Imaginaţi-vă scena. Plecaţi în vacanţă, în Polonia, în frumosul oraş Cracovia, unde vă aşteaptă şi prieteni. Şi, de îndată ce coborâţi din avion, la aeroport, vă aflaţi la peste o mie de kilometri distanţă, în Craiova. În România, lângă Bucuresti’, scrie gazzettinodelchianti.it.

Cuplul Paola şi Massimo, din Quarate, a mers la o cunoscută agenţie de turism din Florenţa pentru a cumpăra două bilete de avion spre Cracovia (Polonia), unde îi aşteptau nişte prieteni.

‘În schimb, am plecat de pe aeroportul din Bologna şi am ajuns la Craiova (România). La început am râs, dar apoi ne-am supărat”, spun cei doi.

Eroarea a apărut din cauza asemănării celor două nume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri