Caută
Close this search box.

Erdogan este într-o vizită oficială în Ucraina

erdogan

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, este în Ucraina, într-o vizită oficială şi urmează să se întâlnească cu preşedintele Volodimir Zelenski şi şeful ONU, Antonio Guterres.

„De partea cui ești cu adevărat? Aceasta este întrebarea cea mai importantă pe care și-o va pune în minte președintele ucrainean Volodimir Zelenski atunci când se întâlnește joi la Liov cu omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan. Dintre toți liderii NATO, liderul de la Ankara este cu ușurință cel mai alunecos în ceea ce privește fidelitățile sale, conform unei analize Politico Europe”, citate de Digi24.

Vicepreședintele Fuat Oktay, viceguvernatorul din Ankara, Abdullah Dölek, și alți oficiali l-au însoțit pe Erdoğan, pe Aeroportul Esenboğa din capitala Ankara, informează TRT.

Ministrul Afacerilor Externe, Mevlüt Çavuşoğlu, ministrul Energiei și Resurselor Naturale, Fatih Dönmez, ministrul Apărării Naționale, Hulusi Akar, ministrul Agriculturii și Pădurilor, Vahit Kirișci, Ministrul Comerțului, Mehmet Muș, şeful Serviciuui Național de Informații, Hakan Fidan, șeful Departamentului de Comunicare, Fahrettin Altun, purtătorul de cuvânt al președintelui, İbrahim Kalın, șeful Direcției pentru Industria de Apărare, İsmail Demir, vicepreședintele și purtătorul de cuvânt al Partidului Justiției și Dezvoltării (Partidul AK), Ömer Çelik, și directorul general al companiei Baykar, Haluk Bayraktar, îl însoțesc pe președintele Erdogan, în vizita din Ucraina, la Liov, oraş considerat sigur în faţa atacurilor cu rachete, efectuate de Rusia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri