Caută
Close this search box.

Opera Naţională Bucureşti: Pagubele materiale produse de incendiu sunt nesemnificative

Reprezentanţii Operei Naţionale Bucureşti informează că pagubele materiale produse de incendiul izbucnit joi şi care a afectat una dintre magaziile exterioare sunt nesemnificative.

„În cursul acestei zile, în curtea interioară a Operei Naţionale Bucureşti a izbucnit un incendiu care a afectat una dintre magaziile exterioare, destinate serviciului PSI. Din fericire, nu a existat nicio victimă, iar pagubele materiale sunt nesemnificative. Cei mai mulţi angajaţi ai ONB se află zilele acestea în concediu, iar zona respectivă este ferită de accesul persoanelor. Incendiul a fost stins cu rapiditate şi nu s-a extins către clădirea ONB”, precizează instituţia de cultură, într-o postare pe Facebook.

Reprezentanţii ONB arată că în prezent se fac cercetări pentru a se stabili condiţiile în care a izbucnit acest incendiu.

„Mulţumim pentru profesionalism atât colegilor noştri, cât şi pompierilor care au intervenit cu maximă promptitudine. (…) Aşteptăm concluziile anchetei”, transmite ONB.

Joi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov a anunţat că a izbucnit un incendiu la o anexă lipită de clădirea Operei Naţionale din Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri