O fată de 15 ani a fost găsită decedată, de către tatăl ei, în apartamentul în care cei doi locuiau, de pe strada Metalurgiei, din Vaslui.

„Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel la numărul de urgenţă 112, de către un bărbat din Vaslui, cu privire la faptul că a găsit-o pe fiica sa decedată într-o locuinţă din Vaslui, strada Metalurgiei.

Apelantul a mai precizat că în încăperea în care a găsit persoana vătămată, o minoră în vârstă de 15 ani, se simţea un miros puternic de gaz.

În cauză, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul minorei, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, citat de Ziare.com.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, echipajul SMURD deplasat la faţa locului a găsit adolescenta în stare inertă, cu semnele morţii instalate.

„Ambulanţa SMURD de Terapie Intensivă Mobilă şi un echipaj specializat au intervenit pentru salvarea unei persoane găsite căzută şi în stare de inconştienţă, într-un apartament din municipiul Vaslui. La sosirea echipajului de intervenţie, în locuinţă a fost găsită inertă o fată de 15 ani.

Din nefericire, intervenţia echipajului a fost inutilă, din cauza faptului că victima prezenta rigiditate cadaverică”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.