Caută
Close this search box.

Suspectul în atacul armat din Paris, un conductor pensionar, se declară „rasist”

paris

Suspectul, un bărabt în vârstă de 69 de ani care a ucis vineri trei persoane şi a rănit alte trei în apropierea unui centru cultural kurd, la Paris, i-a spus unui poliţist, la arestare, că a acţionat pentru că este ”rasist”, declară o sursă apropiată dosarului sâmbătă, la o zi după acest atac sângeros, în arondismentul al X-lea, cu privire la care ancheta continuă în vederea stabilirii motivaţiilor, relatează News.ro, citând AFP.

Bărbatul, cunoscut poliţiei din cauza unor violenţe cu arma, ”a fost arestat imediat după fapte şi plasat în arest preventiv”, a anunţat procurorul Parisului Laure Beccuau.

Imobilizat într-un salon de coafură situat în apropierea centrului cultural kurd – înainte de intervenţia poliţiei -, el a fost arestat cu o ”valiză” asupa sa, în care se aflau ”două, trei încărcătoare (de armă) încărcate, o cutie de cartuşe de calibrul 45 cu cel puţin 25 de cartuşe înăuntru”.

O anchetă a fost deschisă cu privire la asasinat, tentaivă de asasinat, violenţe premieditate cu arme şi încălcarea legislaţiei armelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri