Caută
Close this search box.

Viktor Orban, ironii în scandalul Qatargate: „Vor fi suficienți eurodeputați corupți în spatele gratiilor cât să își formeze propria echipă echipă de fotbal în închisoare”

viktor orban

Prim-ministrul Viktor Orban a ironizat Parlamentul European pentru așa-numitul „Qatargate”, un mega-scandal de corupție despre influența statului qatarez pe bătrânul continent, și susține că în „curând vor fi suficienți eurodeputați corupți în spatele gratiilor cât să își formeze propria echipă echipă de fotbal în închisoare”.

Liderul ungar a ironizat Parlamentul European printr-o postare pe Twitter.

„În acest punct, curând vor fi destui eurodeputați corupți în spatele gratiilor cât să își formeze propria echipă de fotbal în închisoare. Cine știe? Ar putea chiar să ajungă la EURO 2024. Este timpul să curățăm mlaștina la Bruxelles”, a scris Viktor Orban, vineri, pe platformă.

Scandalul „Qatargate” se referă la lobby-ul pe care l-ar fi făcut statul qatarez pentru a-și asigura influența în Europa și a izbucnit pe 9 decembrie, când poliția belgiană a efectuat o serie de percheziții la Bruxelles și a reținut șase persoane, inclusiv politicieni proeminenți, sub acuzații de corupție și spălare de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri