Caută
Close this search box.

Poliția este în alertă după dispariția unei studente din Sibiu. Tânăra este căutată cu un elicopter şi cu drone militare

A furat maşina unei femei, a condus-o, deşi nu are permis, şi a alimentat de la o staţie peco, fără a plăti

Mobilizare în forţă la Sibiu: peste 150 de poliţişti, jandarmi şi voluntari, sprijiniţi de un elicopter, dar şi de drone militare, au pornit în căutarea unei tinere dispărute, care a fost văzută ultima dată pe 8 februarie.

O tânără de 25 de ani din Braşov, studentă la Sibiu, care a fost dată dispărută pe 8 februarie, este căutată de sute de oameni în pădurea Dumbrava de la marginea oraşului, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu. La căutări sunt folosiţi câini de urmă şi drone, scrie ziarul BizBrașov.

Tânăra, care este studentă la Teologie, e căutată cu disperare la Sibiu de cel puțin două săptămâni. Ea locuia în căminul facultății. În dimineața zilei de 8 februarie, camera de supraveghere a internatului a surprins-o când ieșea pe poartă. Apoi, o altă cameră a înregistrat-o în vreme ce se îndrepta spre pădurea de la marginea orașului. Alertați că tânăra avea telefonul închis, părinții și fratele ei au anunțat poliția.
Căutările au fost extinse după ce anchetatorii au descoperit câteva lucruri ale fetei între copaci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri