Caută
Close this search box.

Simona Halep se declară șocată după ce ITIA a amânat din nou audierea sa și îi acuză de ipocrizie

Simona Halep primește din nou o veste cruntă. Luni seara, ITIA a anunțat că a amânat din nou audierea sa, programată pentru 28 mai. Pentru a treia oară.

“Sunt din nou extrem de şocată şi dezamăgită de atitudinea ITIA. În timp ce ITIA, prin reprezentantul său Nicole Sapsead afirma public în urmă cu trei zile că ITIA ‘rămâne hotărâtă să comunice cu doamna Halep într-o manieră empatică, eficientă şi în timp util’, în acelaşi timp cei de acolo cereau oficial Tribunalului să îmi amâne audierea… pentru a treia oară.

ITIA spune public ceva, în timp ce în mod privat face altceva. Am cerut în mod repetat să fiu audiată şi ITIA a căutat în mod repetat să se amâne audierea.

Citește și Simona Halep, acuzată de ITIA de o încălcare suplimentară a regimului antidoping. Halep și Mouratoglou îi acuză de hărțuire

Când va înceta? Pun din nou această întrebare. Am dreptul la o audiere rapidă. Astfel de acţiuni îmi încalcă drepturile.

Simona”, este mesajul postat de Simona Halep pe rețelele de socializare, luni seara.

Patrick Mouratoglou a reacţionat imediat de această dată:

“Politica jocului dublu. Jocul pe care îl fac din ziua 1”.

2 răspunsuri

  1. Este o curată bătaie de joc la adresa Simonei și la adresa noastră că națiune! Rușine să le fie!

  2. Exista TVR 3 un post de televiziune unde domnul Tudor Barbu ar trebuii sa faca o emisiune in aparatea celei mai bine tenismene pe care Romania a avuto unde sa-l invite pe ministrul sportului ,pe doamna Firea care in timpul alegerilor a raspuns invitatiei si au urcat amindoua pe scena .
    Nici un post de televiziune nu sare sa o sustina .Inafara de domnul Cristian Tudor Popescu numeni ,dar nimeni nu este instare sa o apere .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri