Caută
Close this search box.

Nicolae Ciucă se întâlnește cu premierul Marcel Ciolacu, la 15:00, pentru a discuta despre refuzul numirii lui Mircea Abrudean la secretariatul general al Guvernului

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă se întâlneşte luni cu premierul Marcel Ciolacu la ora 15.00, o discuţie urmând să vizeze numirea lui Mircea Abrudean ca secretar general al Guvernului, au precizat surse guvernamentale pentru News.ro. Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a confirmat la finalul şedinţei conducerii PNL cu miniştrii liberali din Executivul Ciolacu că va exista o discuţie privind numirea lui Abrudean ca SG.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a declarat la finalul şedinţei conducerii PNL cu miniştrii partidului că discuţiile au vizat agenda guvernamentală săptămânală.

”Am avut stabilit ca în fiecare luni, la ora 8.00, să ne vedem cu miniştrii PNL pentru a putea să discutăm subiectele de pe agenda Executivului şi în felul acesta va exista o coordonare”, a spus Ciucă.

Întrebat ce se întâmplă cu numirea lui Mircea Abrudean în funcţia de secretar general al Guvernului, preşedintele PNL a răspuns: ”O să discutăm toate aceste chestiuni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri