Caută
Close this search box.

Reîntoarcerea lui Biden la purtarea măștii în interior atrage critici online

Utilizatorii de pe rețelele sociale au ironizat vestea că președintele Biden va reveni la purtarea măștii în interior începând de marți, potrivit FoxNews.

După ce a fost anunțată știrea că Prima Doamnă Jill Biden a fost testată pozitiv pentru COVID-19 luni, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a actualizat sala de presă cu privire la măsurile pe care președintele le va lua în viitorul apropiat.

„Vă pot spune că Prima Doamnă are simptome ușoare și va rămâne în Delaware pentru săptămâna aceasta”, a declarat Jean-Pierre. „Președintele Biden a fost testat negativ aseară pentru COVID-19 și a fost testat negativ din nou astăzi. Nu prezintă niciun simptom. În ceea ce privește măsurile pe care le ia, deoarece președintele a fost cu Prima Doamnă ieri, el va purta mască în interior și în prezența altor persoane, în conformitate cu recomandările CDC.”

Ea a adăugat: „Așa cum s-a practicat și în trecut, președintele va îndepărta masca când este suficient de departe de alte persoane, atât în interior, cât și în exterior.”

Revenirea la purtarea măștii în interior a stârnit reacții negative pe internet din partea utilizatorilor din X, care s-au plâns de posibilitatea revenirii mandatelor privind măștile.

Chad Gilmartin, purtătorul de cuvânt adjunct al speakerului Camerei Reprezentanților, Kevin McCarthy, și-a amintit următorul lucru urmăritorilor săi: „’Voi închide virusul.’—Promisiunea campaniei lui Joe Biden din 2020.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri