Caută
Close this search box.

Tatăl lui Vlad Pascu, cercetat pentru vătămare corporală, după ce a intrat cu scuterul în jurnalişti

Tatăl lui Vlad Pascu este cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă, după ce acesta a intrat, joi, cu un scuter, în jurnaliştii prezenţi la DIICOT, unde bărbatul a fost audiat, anunţă Poliţia Capitalei.

„Precizăm faptul că bărbatul a fost testat în vederea stabilirii consumului de alcool ori de substanţe interzise, ambele rezultate fiind negative”, se arată într-un comunicat al DGPMB.

Joi, tatăl lui Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, a intrat cu scuterul în jurnaliştii care îl aşteptau la DIICOT.

Bărbatul a fost chemat de procurori pentru a fi audiat în dosarul fiului său, iar la plecare a avut un comportament reprobabil.

El a ieşit în fugă din sediul DIICOT, cu casca de motociclist pe cap, după care a urcat pe scuter. În momentul în care a fost înconjurat de jurnaliştii care doreau să îi adreseze întrebări despre audiere, bărbatul a demarat şi a lovit doi cameramani aflaţi în faţa lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri