Caută
Close this search box.

Serviciul de Informații și Securitate din Republica Moldova propune sistarea activității a 6 canale TV

Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, a propus Comisiei pentru Situații Excepționale ca pe perioada stării de urgență să fie sistată activitatea a 6 canale de televiziune. Canalele vizate sunt ITV, Publika TV, Prime TV, Orizont TV, Canal 2 și Canal 3, transmite TVR Moldova. Cererea SIS a fost analizată și aprobată de Comisia pentru Situații Excepționale din Republica Moldova.

Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, a declarat că posturile menționate sunt subordonate grupărilor criminale organizate de oligarhii fugari Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor, care și-au unit interesele și acționau în comun pentru a destabiliza țara.

Potrivit directorului Serviciului de Informații, cele 6 posturi TV au preluat conținutul altor posturi ale căror licențe au fost suspendate anterior.

Alexandru Musteața a explicat că Federația Rusă încearcă prin intermediul acestor posturi să influențeze rezultatul alegerilor locale generale care urmează să se desfășoare în Republica Moldova duminică, pe 5 noiembrie. Citește mai departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri