Caută
Close this search box.

Soarele își pierde din strălucire, iar temperaturile scad în cea mai mare parte a țării

Astăzi, vremea se mai răcește puțin, iar în nordul, vestul și centrul țării se vor strânge norii din loc în loc și vor aduce ploi. La munte, la altitudini mai mari, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare și tot pe aici vântul va sufla cu rafale de peste 80 de km/h, dar se vă simți și în regiunile sud-vestice.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 8 grade. În Capitală, de această dată vor fi mai mulți nori pe cer, soarele se arată trecător așadar va fi mai răcoare decât ieri, termometrele vor indica o maximă de 8 grade. La munte întâlnim atmosferă închisă, iar începând cu orele serii vor porni ninsorile în Carpații Occidentali și Orientali, iar la altitudini mari vântul va viscoli zăpada. În schimb, prin stațiuni încă stăm bine din punct de vedere al temperaturilor.

În Peninsula Iberică vor fi mai mulți nori ce vor aduce ploi pe suprafețe extinse, iar vântul se va intensifica. În nord-vest cât și în centrul continentului vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare În Peninsula Scandinavă vremea va fi rece și vor fi ninsori. În restul continentului vremea se va menține frumoasă, pe aici temperaturile nu se vor modifica semnificativ.

Revenim în țară și vedem ce se întâmpla mâine. Cerul va fi înnorat în majoritatea regiunilor, iar în zona de munte cât și în Maramureș, nordul Moldovei și Transilvania va ninge. Vântul va sufla cu putere cu viteze de peste 80 de km/h, în rest vor fi mai ales ploi. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 11 grade.

The post Soarele își pierde din strălucire, iar temperaturile scad în cea mai mare parte a țării appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri