Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu renunță la proces în cazul dosarului său de revoluționar

Premierul Marcel Ciolacu a renunțat la procesul împotriva Secretariatului de Stat pentru Recunoașterea Meritelor Luptătorilor Împotriva Regimului Comunist. Instituția îi respinsese cererea de a fi declarat luptător cu rol determinant la Revoluția din 1989. Cererea oficială de renunțare la chemarea în judecată a fost depusă oficial la Tribunalul Buzău.

Premierul depusese o solicitare la Tribunalul Buzău prin care se îndrepta împotriva Secretariatului penbtru Revoluționari, care i-ar fi refuzat cererea de a fi atestat ca luptător cu rol determinant în revoluția din decembrie 1989, a explicat Antonia Ioniță.

Prin avocatul său, pe 5 ianuarie, Marcel Ciolacu a depus la instanță această cerere, iar joi, la primul termen de judecată, a fost făcută publică această cerere a sa. Instanța a luat act față de poziția premierului față de acest proces, dar și de poziția celor de la Secretariatul pentru Revoluționari și judecătorul a rămas în pronunțare.

La sfârșitul anului trecut, Marcel Ciolacu l-a demis pe Mihai Dodu, șeful de la Secretariatul pentru Revoluționari, care i-ar fi respins cererea inițială de eliberare a certificatului de revoluționar.

The post Marcel Ciolacu renunță la proces în cazul dosarului său de revoluționar appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri