Caută
Close this search box.

George Simion: „Nu, Ghiță Flutur! Extremiștii sunteți voi!”

„Astăzi, la Suceava, baronul Flutur își ia zborul într-un demers, după cum spune el, împotriva extremismului. Nu este o surpriză pentru nimeni că pentru întreaga propagandă pesedisto-penelistă extremiști suntem noi, cei din AUR”, scrie George Simion, liderul AUR, pe blogul său.

Dar de ce suntem noi extremiști?

Pentru că îi incomodăm? Pentru că le stricăm toate combinațiile de a se menține la putere pentru veșnicie, sărăcind și împovărând poporul român?

Suntem extremiști pentru că avem curajul să le cerem să facă ceea ce este corect pentru fiecare loc din România, pentru Suceava, Iași, Neamț, Cluj, Dolj, Constanța, Timiș șamd?

Suntem extremiști pentru că apărăm suveranitatea poporului român?

Suntem extremiști pentru că vrem ca pădurile Bucovinei să nu mai ia calea Austriei precum în perioada imperială?

Sau că vrem salarii mai mari pentru români, astfel încât sucevenii să nu mai fie nevoiți să plece din propria casă în diaspora pentru a căuta un trai mai bun?

Suntem extremiști pentru că vrem ca cei aflați la putere, începând cu Ghiță Flutur, Marcel Ciolacu și ceilalți baroni care au nenorocit această țară, să îi respecte pe români și statul român?

Eu nu cred că putem fi numiți noi extremiști pentru aceste lucruri pe care le susținem și le promovăm. Citește mai departe AICI

Miting împotriva extremismului, organizat de Gheorghe Flutur

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur a prezentat duminică, un decalog de luptă împotriva extremisului în cadrul unui miting organizat împotriva acestui curent. El a precizat că oameni prezenţi au scandat “Nu daţi like-uri la lichele, vor veni vremuri mai grele” şi a precizat că mesajul trebuie să fie de pace, dar a avertizat “să nu ne ia cineva de proşti că uităm sau nu ştim cine sunt în spatele acestor mişcări”, referindu-se la acţiunile AUR.

“Noi avem fapte în spate. Societatea civilă trebuie să fie mai curajoasă.  Am să citesc de aici, de la Suceava, decalogul de luptă împotriva extremiştilor, aşa cum îl văd eu, putem să-l completăm. Este un început.  Trebuie să luptăm, dragii mei, în primul rând pentru siguranţa noastră, a dumneavoastră, a poporului român. Da, siguranţă şi securitate, cine ne apără? Suntem din fericire sub umbrela NATO şi a Uniunii Europene. Acolo trebuie să rămânem, să fim apăraţi. Trebuie să ne apărăm economic în interiorul Uniunii Europene. Tot siguranţa este. E primul punct de la Suceava”, a afirmat preşedintele CJ Suceava.
El a precizat că avem nevoie de modele în societate.
“Al doilea. Modele, nu lichele, oameni buni. Avem nevoie în societate de modele. Asta vă cer să faceţi, să fie scoase modelele în faţă şi este ceva normal.  Auziţi ce spun oamenii acolo: Nu daţi like-uri la lichele, vor veni vremuri mai grele!”, a mai afirmat Gheorghe Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri