Caută
Close this search box.

Incendiu în Delta Văcărești, extins pe o suprafață de 1,5 hectare. 12 autospeciale de pompieri au intervenit de urgență

Un incendiu a izbucnit, joi după-amiază, în Delta Văcărești din Capitală. Intervenția pompierilor este îngreunată de vânt. 12 autospeciale de pompieri au intervenit de urgență. Locuitorii din zonă au fost anunțați prin sistemul Ro-Alert.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs în Delta Văcăreşti, care se manifestă pe o suprafaţă de 1,5 hectare. Sunt posibilităţi de propagare din cauza vântului”, anunță Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Locuitorii și participanții la trafic, anunțați prin Ro-Alert

Incendiu de vegetație cu degajări de fum în Delta Văcărești. Conduceți cu prudență. Respectați recomandările dispuse de autorități.

Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului monitorizează calitatea aerului în zonă

Legat de monitorizarea aerului, înţeleg din discuţiile avute cu colegii de la Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului că, până în acest moment, instalaţiile din Reţeaua Naţională de Monitorizare a Calităţi Aerului, montate în zonă nu relevă creşteri ale concentraţiilor medii zilnice admise”, a declarat, pentru Agerpres, comisarul general al Gărzii Naţionale de Mediu (GNM), Andrei Corlan.

“Aşteptăm să se stingă focul, să ne releve cei de la ISU cauzele incendiului şi după care să vedem care sunt faptele care intră sub incidenţa atribuţiilor noastre legale ca să le aplicăm”, a explicat Andrei Corlan.

The post Incendiu în Delta Văcărești, extins pe o suprafață de 1,5 hectare. 12 autospeciale de pompieri au intervenit de urgență appeared first on tvrinfo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri