Caută
Close this search box.

La Judecătoria Mangalia, începe procesul lui Vlad Pascu, tânărul care, fiind drogat, a lovit mortal cu maşina doi tineri la 2 Mai şi a rănit alţi trei

Procesul lui Vlad Pascu, tânărul care drogat fiind a lovit mortal cu maşina doi tineri şi a rănit alţi trei, la 2 Mai , în vara anului trecut, începe joi, la Judecătoria Mangalia.

Procesul în care este judecat Vlad Pascu a fost amânat pentru câteva ore, urmând să înceapă după ora 12, potrivit News.ro.
Iniţial, era programat  ora 9, dar ar fi fost luată această decizie de modificare deoarece în cursul acestei dimineţi la Tribunalul Constanţa se judecă contestaţia lui Vlad Pascu la prelungirea mandatului de arestare preventivă, decizie luată de Judecătoria Mangalia.
“Vrea în libertate, nu? Pentru continuarea studiilor? Până acum nu s-a gândit că trebuie să studieze. Presupun că dacă legea îi dă câţiva ani de închisoare are tot timpul să se pregătească”, a reacţionat mama tinerei moarte în accidentul de la 2 Mai când a aflat că Vlad Pascu vrea să părăsească arestul preventiv.
Ea a mai declarat jurnaliştilor că va cere schimbarea încadrării juridice din ucidere din culpă în omor.

“Să fie pedeapsa mai aspră, din moment ce te-ai urcat drogat la volan, ţi-ai asumat. De ce te-ai urcat drogat?”, a explicat femeia.
Ea a recunoscut că şi-ar fi dorit să îl vadă pe Vlad Pascu la instanţă.
“Aş fi vrut să văd cum arată cel care mi-a omorât copilul. E foarte greu. A început facultatea, ea era la facultate. Copilul meu nu mai termină facultatea. El de ce nu s-a pregătit până acum? Acum îşi doreşte să se pregătească”, a afirmat mama tinerei decedate în accident.
Femeia a mai declarat că nicio pedeapsă primită de Vlad Pascu nu poate alina durerea pierderii fiicei şi a precizat că îşi doreşte ca autorul accidentului să nu scape nepedepsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri