Caută
Close this search box.

Mai mulţi proprietari de apartamente din Paris aleg să-și închirieze locuințele în perioada Jocurilor Olimpice

Mulţi proprietari de apartamente din Paris au decis să-și închirieze locuințele în perioada Jocurilor Olimpice. Aleg să plece din casele lor, în vacanța, sau să se mute într-un alt loc dacă vor lucra de la distanță. Știu că cererea este mare, că unele tarife s-au triplat, iar atunci când vor trage linia, în cont se vor aduna sume ce pot depăși salariul lunar. Parisul are reguli stricte și permite proprietarilor să-și închirieze apartamentele în regim hotelier cel mult 120 de zile pe an.

Martin Cassan este unul dintre cei care au decis să se mute în timpul competiției. Micul sau apartament este bine poziționat, are tot confortul și îl pune la dispoziția doritorilor pe una dintre platformele de închiriere. Pentru că va lucra de la distanta, a ales o alta casa unde va locui.

Martin Cassan, proprietar unui apartament în Paris: Prefer să fiu acolo unde sunt mai puțini oameni și e mai calm, să lucrez normal, pentru că firma ne recomandă lucrul de acasă.

În aprilie, o noapte de cazare în apartamentul sau este aproximativ 90 de euro, iar în timpul olimpiadei poate ajunge la cel puțin 330 de euro. 

Martin Cassan, proprietar unui apartament în Paris: Chiar e o sumă considerabilă. Dacă e închiriat pe perioada Jocurilor Olimpice, ajunge în contul meu mai mult de un salariu lunar.

Închirierea locuințelor este o afacere nu numai pentru parizieni, ci și pentru agențiile care se ocupă de curățenie și de gestionarea fluxului de turiști. După ce se scad comisioanele și taxele, toată lumea este mulțumită.

Reprezentanții Airbnb spun că 2024 ar putea fi cel mai important an din istoria platformei deoarece Airbnb dispune de alternative accesibile și convenabile de închiriere în perioada Jocurilor Olimpice în comparație cu alte oferte.    

The post Mai mulţi proprietari de apartamente din Paris aleg să-și închirieze locuințele în perioada Jocurilor Olimpice appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri