Caută
Close this search box.

Un ucrainean care a fugit de înrolare a fost găsit în munţii Maramureşului. Avea hipotermie și degerături la mâini şi picioare

Un ucrainean care a fugit de înrolare a fost găsit în munţii Maramureşului. Avea hipotermie și degerături la mâini şi picioare.

O nouă operaţiune de căutare – salvare în munţii Maramureşului, a avut loc în această dimineață, pentru găsirea unui tânăr ucrainean, care în încercarea de a fugi din ţară, ca să evite înrolarea, s-a expus riscurilor extreme.

Tânărul de 22 de ani a trecut frontiera în jurul orei 2:00 dimineaţa. În zonă ningea şi erau minus 9 grade Celsius. Avea hipotermie și degerături la mâini şi picioare. Cu telefonul aproape descărcat a sunat la 112 şi a cerut ajutor. După 7 ore, a fost găsit, la 1.700 de metri altitudine şi transportat în siguranță cu un elicopter.

Doar în luna martie, alte două operațiuni de salvare au avut loc în zona Maramureșului. Una dintre ele s-a încheiat tragic.

The post Un ucrainean care a fugit de înrolare a fost găsit în munţii Maramureşului. Avea hipotermie și degerături la mâini şi picioare appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri