Caută
Close this search box.

DermaVital: Semnele timpului se pot corecta. Tehnologii inovative pentru frumusețe

Timpul trece, dar semnele timpului se pot corecta. Tratamentele corporale din centrul DermaVital sunt branduri germane atât ca aparatură cât și concept.

”O întâlnire armonioasă între sănătate și frumusețe”

Tratamentele de remodelare corporală Wellmaxx și Cellu M6, disponibile în centrul DermaVital, sunt tratamente prin care se obține o reducere vizibilă a celulitei, inclusiv reducere semnificativă în circumferința corpului: abdomen, fese, șolduri și picioare, o piele mai fermă cu o structură mult îmbunătățită. Sunt tratamente moderne de mare eficacitate, cu rezultate și în sănătatea generală a corpului. Remodelarea corpului presupune și o detoxifiere a spațiului dintre celule, cu efect desigur și asupra celulitei. Terapia pe ședință durează 50 sau 45 de minute, într-o poziție și o atmosferă de relaxare. Pentru eficacitate din punct de vedere al terapiei și prețului deopotrivă, se recomandă abonamente de 10 ședințe, câte două săptămânal.

Detoxifiere și scăderea circumferinței corpului, în 80 de minute

Înfășurarea în benzi calde, imprimate cu săruri minerale de la Marea Moarta dupa metoda originala” Hanni Glatt Wrapping”, este o altă terapie care întregește cele mai sus amintite. Prin aceasta metodă, care dureaza 80 de minute, se produce o detoxifiere masivă și o reducere în circumferința corpului, acumulată pe mai multe puncte de pana la 65 cm, într-o singură ședință.
Tratamentele, desigur, se pot intregi cu diferite masaje de sanatate ca deblocare cervicală sau masajul haara: deblocare a șoldurilor și tractului intestinal, masaj de relaxare, cu efecte pozitive în migrene sau stări de stres, reflexoterapie și drenaj limfatic. Kinetoterapeutele centrului nostru vă așteaptă cu mult drag la tratamente corporale în beneficiul sănătății si frumuseții dumneavoastră.

Epilarea definitivă este o metodă a dermato-cosmetici care se impune tot mai mult. Vorbim de o epilare medicală fără efecte secundare. Aparatele moderne SHR și IPL sunt în măsură să fie reglate după sex, grosimea și culoarea pielii, a firului de păr și dereglări hormonale. Este solicitata atât de femei cât și de bărbați. Cu aparatele de epilare tip SHR, avem posibilitatea să intervenim pe rădăcina firului de păr atât prin canalul melanotic al părului 50% cât și prin piele 50%.
”Omul de astăzi are acces la informație, omul informat este un om puternic, a lua decizia cea mai buna pentru tine dupa ce ai fost informat insemna sa actionezi corect. Am deschis acest Centru, în România, în urmă cu 10 ani împreuna cu soțul meu, medic dermatolog care ne consiliază în problemele unde este necesar și sfatul dermatologului. Am activat 30 de ani in Germania unde am acumulat multă experienta atât în medicina energo-informațională cât și în terapiile corporale, dermato-cosmetică. Sunt mândră ca am reusit sa consolidez un centru în București unde lucrează numai persoane specializate pe domeniul lor: medici, kinetoteraputi , dermato-cosmeticiene, terapeuți”, ne-a declarat Florica Munteanu, manager DermaVital, specialist în biorezonanță, nutriție și homeopatie, membră a Societății Naturiștilor din Germania.

Atât aparatele cât și terapiile centrului sunt bazate pe studii și cercetare în domeniu, nu sant alese pentru că este o ”modă”.
Contact Centrul DermaVital: Calea Vitan nr.28, Bucuresti, telefon 021 322 404 sau mobil 0731 871 968, email – office@dermavital-med.ro, www.dermavital-med.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri