Caută
Close this search box.

Simona Halep, atacată dur de Serena Williams și Maria Sharapova la startul Australian Open

Constănțeanca Simona Halep este lider mondial WTA din 9 octombrie 2017, dar această poziţie este dorită cu ardoare de cele mai importante jucătoare din circuit, inclusiv de două foste (foarte) mari campioane.

După ce, nu mai departe decât ieri, Serena Williams (lider WTA în multe rânduri, începând din 2002, 23 de turnee de Grand Slam câștigate) a spus că în lipsa ei nu a existat și nu poate exista niciun lider WTA clar, azi este rândul rusoaicei Mariei Sharapova s-o avertizeze pe campioana din România. Serena Williams are 36 de ani, se află acum pe locul 23 mondial WTA și a câștigat chiar ediția anterioară, 2017, la Australian Open, anul acesta renunțând în ultima clipă la a mai participa la marele turneu care începe luni, 15 ianuarie.

Maria Sharapova a fost și ea de mai multe ori lider moondial WTA, începând din 2005 și a câștigat 5 turnee de Grand Slam. Acum are 30 de ani se află pe locul 47 WTA.

„Obiectivul meu suprem este locul 1 WTA. Voi munci pentru a reveni acolo. Am multe oportunităţi pentru a ajunge, dar sunt multe fete care au şanse să câştige. Sper să mă aflu şi eu printre ele. Eu am avantajul că am mai câştigat la acest nivel şi ştiu ce înseamnă asta”, a spus Sharapova.

Aladar, luptă grea pentru Simona Halep, un sportiv și un om de mare caracter și valoare sportivă. Numai S.Williams și Sharapova au adunat împreună, iată, 28 de turnee de Grand Slam.

2 răspunsuri

  1. „Competitia nu doarme niciodata”, cea ce nu e rau, Serena, de departe, are baza cea mai solida sa vorbeasca la concret, insa varsta ei -s-ar putea- sa-i joace feste…Sharapova este -cinstit- un test , chiar si pentru ea insasi, daca nu-l trece, s-ar putea sa ramana in istorie ca o falsa campioana, avand in vedere ca oricine va putea spune,” da , a castigat acele grand slam-uri, dar pentru ca era drogata…” Pentru ea, acum este ora adevarului, iar Simona este si prin varsta si prin rezultate la apogeu, are toate premisele sa ramana Number One…la zi, mi se pare mai periculoasa nemtzoaica Kerber…

  2. Schimbare la casele de pariuri: Simona Halep a devenit principala favorita sa castige Australian Open, dupa tragerea la sorti de joi
    Joi, 11 Ianuarie 2018, ora 21:10(…)____––____deci impresia este destul de generala, ca Simona este cu adevarat numaru’ Unu , in tenisul feminin…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri